laserpennen

Published on by shanlic

Laser pointers gebruikt om het enige domein van zakelijke presentatie makers en openbare sprekers zijn, maar nu zijn ze alomtegenwoordig. Zoals veel eigenaren van gezelschapsdieren (en huisdier speelgoed producenten) hebben gerealiseerd, katten houden jagen kleine heldere stippen. Gezien minimale voorzorgsmaatregelen,laserpennen zijn veilig speelgoed dat uw kat actief en gelukkig te houden.


Gesponsorde Link
Klasse 4 Lasers voor Pain
Next Generation van lasertherapie. Helpt uw ​​patiënten en praktijk.
Laat laserpointers niet schijnt direct in de ogen van uw kat. Zolang je voorkomen dat te doen, kan uw kat urenlang jagen lichten.
Store laser speelgoed op een veilige plaats. Op deze manier kan uw kat niet knoeien met het apparaat en het licht in haar ogen, die netvlies schade kan veroorzaken ongeluk schijnen.
Terwijl de meeste commerciële laserpen blauw beschikbaar in de Verenigde Staten zijn laag-aangedreven en vormen weinig risico, meer krachtige lasers beschikbaar blijven. In een artikel over het onderwerp, Princeton University wijst erop dat hoogvermogen lasers behoren worden geëtiketteerd en doen, in feite, vormen een hoger risico op oogletsel.
Hoewel zijn opmerkingen vooral betrekking op de mens, de Princeton artikel merkt verwachten effecten van blootstelling aan gemeenschappelijke laserpointer lichten waarschijnlijk geen blijvende schade veroorzaken - slechts een paar minuten van nabeelden, flash-blindheid en verblinding.
Play Data

Laserpointers helpen een sterkere band met uw kat te smeden door middel van het spelen, en voldoen aan de natuurlijke schijf van uw kat om prooi te besluipen.
Spelen met uw kat met een laserpen 3000mw is eenvoudig. Zet gewoon op het apparaat en verplaats de stip rond. Je kan heel betrokken, race rond het huis met uw kat als u de laser pointer rond hoeken en muren op te sporen.
U kunt ook een luier aanpak. Vanuit het comfort van uw bank, kunt u absentmindedly bieden uw kat entertainment terwijl u leest, surfen op het internet of televisie kijken.
Oefening Lite

Chasing laser pointer verlichting geeft uw kat voldoende lichaamsbeweging - dat is vooral handig voor binnen katten, die heel sedentaire kan worden.
In een artikel over huisdier oefening, Texas A & Diergeneeskunde & Biomedische Wetenschappen afdeling M's bevelen geven van uw kat 20 minuten van regelmatige lichaamsbeweging per dag indien mogelijk.
"De meeste katten kunnen het niet laten jagen dat kleine rode stip als je het op magische wijze bewegen over het tapijt," merkte het artikel, dat interactief speelgoed, waaronder laser pointers aanbevolen, vanwege hun grote aantrekkingskracht.
Hetzelfde artikel merkt laserpen 10000mw zijn goed in dat ze niet over de veren en string voering van sommige commerciële speelgoed dat sommige katten binnenkrijgt, wat kan leiden tot een scala aan onderwerpen.


Overwegingen

Wanneer u klaar bent met het plagen van uw kat, bieden hem of haar een fysieke speelgoed. Humane Society of the United States raadt dit, want het geeft het dier een gevoel van finaliteit en prestatie die een illusoire doelstelling niet kan bieden.
Sommige katten worden angstig of paranoïde na het spelen met een laser pointer en sluipen rond het huis, stalking puntjes die minuten of uren verdwenen geleden. In een artikel over de kat oefening, College of Veterinary Medicine van de Ohio State University's adviseert het nemen van een pauze van laser pointer spelen of schorsing van het totaal als dat gebeurt.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post